petek, 22. maj 2009

22.5.2009 - Blog je začel delovati

Digitalna fotografija ima veliko prednosti pred tradicionalno filmsko fotografijo. Digitalne fotografije so ugodne omogočajo vam, da vidite rezultate takoj, ne zahtevajo stroškov za film in razvoj, ter so primerne za uporabo z razno programsko opremo ter pošiljanje v splet.

Čeprav bo streljanje na film vedno imelo mesto v svetu fotografije, so digitalni fotoaparati popolnoma prevzeli potrošnike na trgu. Samo pred petimi leti ste za nakup digitalnega fotoaparata potrebovali skoraj celo premoženje, danes pa najcenejši digitalni fotoaparat dobite že za nekaj deset evrov. Za denar, za katerega ste včasih dobili nek osnovni model, pa danes dobite že na pol profesionalen digitalni fotoaparat, s katerim imate ogromno možnosti za eksperimentiranje in ustvarjanje.

Namen te strani je predstaviti ljudem moje fotografije, moja doživetja in potovanja. Zelo bom vesel kakršnih koli kritih glede mojih fotografij, tako da je dobrodošlo, da slike komentirate, ocenite, dodate kakšen predlog, saj bomo le tako lahko vsi kaj odnesli od vsega skupaj.

Namen strani pa ni samo ocenjevanje mojih fotografij, pač pa tudi izobraževanje v svetu digitalne fotografije, občasno bo objavljen kakšen prispevek, članek ali intervju, v povezavi z digitalno fotografijo, sproti pa se lahko pogovarjamo o razno raznih stvareh.

Ni komentarjev:

Objavite komentar