sreda, 27. maj 2009

Lucca - Pisa - Cinque Terre

Fotografije so nastale na potovanju po Italiji - slike si sledijo po mestih tako, kot piše v naslovu. Prve so iz Lucce - mesto z mogočnim obzidjem okrog celega mesta, na katerem imajo sprehajalno pot in celo parke.


LUCCA


...


...


...


...


...


...


...


...

PISA
Od tu naprej so slike potem iz Pise. O Pisi nima smisla da karkoli napišem, saj verjetno že vsi vemo kaj in kako :)


...


...


...


...


...


CINQUE TERRE
Od tu naprej pa so potem že Cinque Terre. Če kdo nima ideje kam na izlet, mu tole toplo priporočam, saj je super za pogledat. Pri nas samo nismo imeli sreče, ker je ravno tisti dan najbolj deževalo. No kljub temu sem se trudil ves čas bit zunaj, pa čim več poslikat ...


...


...


...


...


...


...


Omenil bi še to, da mogoče nekatere fotografije izgledajo malo preveč obdelane, to pa zato, ker sem se malo igral z HDR ... ostale pa so takšne kot pač so. Če se vam zdijo preveč obdelane, bi prosil če to tudi poveste, da bom vedel za drugič. No, pa tud drugače bom vesel, če kaj pokomentirate. :)

2 komentarja:

  1. Hi snap, where's this photo taken from? Nice photos and lovely places. Mind telling me what language are you writing? So that I can find translator to read it. =)

    Cheers.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hey Pete! It is nice to see you here!
    Those pictures are taken from trip in Italy. There are 3 diffirent cities - first is Lucca, second one Pisa and last one romantic villages Cinque Terre.
    Oh and I'm from Slovenia, so it's Slovenian language. :-)
    If you use Google translate should be ok.

    Thanks for comment and stay in touch

    OdgovoriIzbriši